Επικαιρότητα

Αντιδρά η ΠΑΣΕΓΕΣ στη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του ΕΛΓΑ στην ΤτΕ

Την έντονη ανησυχία και αντίθεση της εκφράζει η ΠΑΣΕΓΕΣ για την απόφαση της Κυβέρνησης για υποχρεωτική μεταφορά, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, των ταμειακών διαθεσίμων του ΕΛΓΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Διαβάστε περισσότερα 

«ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ»

«ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ»

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι: Με τη νέα ρύθμιση (Ν.4321/2015) παρέχεται προς τους ασφαλισμένους η δυνατότητα να ρυθμίσουν τις καθυστερούμενες μέχρι 31-12-2014 ασφαλιστικές εισφορές τους, σε 100 (κατά ανώτατο όριο) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Οι ασφαλισμένοι που οφείλουν καθυστερούμενες εισφορές μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση, με ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλουν έως και 30-4-2015.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΣΕΓΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-ΠΑΣΕΓΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ στη σημερινή του συνεδρίαση μετά από τον απολογισμό από τη συλλογή των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2015 που έχουν υποβληθεί στις 140 πύλες των μελών της (συνεταιρισμών) εκφράζει την ανησυχία του για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου αλλά κυρίως για την ομαλή καταβολή των ενισχύσεων, σε μια χρονική περίοδο, που ο παραγωγικός αγροτικός τομέας έχει ανάγκη την διατήρηση της στοιχειώδους και κρίσιμης ταμειακής ρευστότητας των εκμεταλλεύσεων με την απρόσκοπτη καταβολή των ενισχύσεων το 2015.

Διαβάστε περισσότερα 

Ενημέρωση για τους βοσκότοπους - Ενέργειες & Πρωτοβουλίες του ΣΕΚ

Συνάδελφοι,
Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη χαρτογράφηση, τη σύνταξη των
προσωρινών διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης και την κατανομή των βοσκοτόπων,
σας ενημερώνουμε για τις πρωτοβουλίες που πήρε ο ΣΕΚ για το μείζον αυτό
ζήτημα για την κτηνοτροφία της χώρα μας:

Διαβάστε περισσότερα