Εκτύπωση σελίδας

ΚΑΛΕΣΜΑ

Δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουάριος 2024

Οι  αγροτοκτηνοτρόφοι  της  Περιφέρειας Ηπείρου μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/01/2024, 

αποφάσισαν ομόφωνα να διοργανώσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Παρασκευή 26/01/2024 και ώρα 7:00 μ.μ. έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων για τα προβλήματα του κλάδου και τις προτεινόμενες λύσεις.
(Προσυγκέντρωση στις 6:00μ.μ στη ΔΩΔΩΝΗ & Πανηπειρωτικό Στάδιο).
Συνάδελφοι,
Τα χρόνια προβλήματα όπως το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν από την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ καθώς και την δυσλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον κλάδο μας σε αφανισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για την τοπική αλλά και Εθνική οικονομία.
Ο αγώνας επιβίωσης των αγροτοκτηνοτρόφων δεν υπόκειται σε κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις και είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας, γι’ αυτό απαιτείται ενημέρωση, συσπείρωση και συμμετοχή όλων.
Επιτέλους πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές στον επερχόμενο αφανισμό μας , με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ζωή και το μέλλον όλων μας.

Η Επιτροπή Αγώνα


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 28 Ιουνίου η υποβολή αιτημάτων άρσης επικάλυψης για τις αιτήσεις του 2023

Μέχρι τις 28 Ιουνίου 2024 θα έχουν την δυνατότητα οι παραγωγοί να υποβάλουν στις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις και Μονάδες του ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαβάστε περισσότερα 

Περιφέρεια Ηπείρου: Μέχρι 31 Οκτωβρίου 2024 η απογραφή των Γεωργικών ελκυστήρων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει όλους τους κατόχους γεωργικών ελκυστήρων ότι σύμφωνα με την Υ.Α. με αριθμό Γ3Β 847/146813/24-05-2024 (Φ.Ε.Κ. 3041/Β΄/2024),

Διαβάστε περισσότερα 

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα