Εκτύπωση σελίδας

Αιγοπροβατοτροφία - Μέτρο 2: προσκόμιση δικαιολογητικών για τη συνδεδεμένη

Δημοσιεύθηκε στις 26 Ιανουάριος 2023 Αιγοπροβατοτροφία - Μέτρο 2: προσκόμιση δικαιολογητικών για τη συνδεδεμένη

Αντίγραφο μητρώου της εκμετάλλευσής τους καλούνται να προσκομίσουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου οι αιγοπροβατοτρόφοι, προκειμένου να είναι δικαιούχοι της συνδεδεμένης ενίσχυσης.

Στο πλαίσιο της διενέργειας διοικητικού ελέγχου του Μέτρου 2 της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγείται στους κτηνοτρόφους αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων, βάσει των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 52 του Καν. (ΕΕ) 1307/2013 του Συμβουλίου, για το έτος ενίσχυσης 2022, καλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι που έχουν αιτηθεί στη ΕΑΕ 2022 ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι της εν λόγω ενίσχυσης να προσκομίσουν αντίγραφο μητρώου της εκμετάλλευσης τους, έως την 14/02/2023 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή/και στα Νομαρχιακά Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο οποίο ανήκει η έδρα εκμετάλλευσης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιδοτήσεων της "ΈΝΩΣΗΣ  αγροτών", Χαρ.Τρικούπη 38 - Ιωάννινα, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510 70961-5


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

ΥΠΑΑΤ: Υποχρεωτικός ο ηλεκτρονικός βώλος για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων

ο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπενθυμίζει στους αιγοπροβατοτρόφους ότι, σύμφωνα με την ΚΥΑ 148097/2026 (ΦΕΚ Β΄ 3300/11.06.2026),

Διαβάστε περισσότερα 

Μέχρι 20 Σεπτεμβρίου αιτήσεις για νέες άδειες φύτευσης οινοποιήσιμων σταφυλιών

Έως και τις 20 Σεπτεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι αμπελουργοί να αποκτήσουν άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών στο αμπέλι 

Διαβάστε περισσότερα 

Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου διορθώσεις ΟΣΔΕ του 2025 και ακολουθεί η πληρωμή τον Οκτώβριο από την ΑΑΔΕ

Λίγες ημέρες ακόμη και μέχρι τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, θα μείνει ανοικτή η πλατφόρμα για διορθώσεις της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) 2025.

Διαβάστε περισσότερα