Εκτύπωση σελίδας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι πρέπει να κάνουν οι παραγωγοί για τα αγροτεμάχια που δηλώθηκαν στο ΟΣΔΕ και εμπλέκονται με τους δασικούς χάρτες

Δημοσιεύθηκε στις 17 Μάιος 2017 ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι πρέπει να κάνουν οι παραγωγοί για τα αγροτεμάχια που δηλώθηκαν στο ΟΣΔΕ και εμπλέκονται με τους δασικούς χάρτες

Κατόπιν της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, έως τις 15/06/2017, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή του τους παραγωγούς στις περιοχές των οποίων έγινε ανάρτηση Δασικών χαρτών να ελέγξουν εάν τα αγροτεμάχια που δήλωσαν και δηλώνουν στην Αίτηση του έτους 2017 για την καταβολή κοινοτικών ενισχύσεων, εμπλέκονται χωρικά στους αναρτημένους Δασικούς χάρτες.

«Για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται, πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ανάλογα με την κατηγορία που εντάσσονται, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων. Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας συντείνει στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων για κάθε δικαιούχο», αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έφυγε ένας αγωνιστής της κτηνοτροφίας

Με αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης, απευθύνουμε έναν θερμό αποχαιρετισμό στον Τάκη Πεβερέτο,

Διαβάστε περισσότερα 

Εκλογές για ανάδειξη Διοικούσας και Ελεγκτικής Επιτροπής

Διεξήχθησαν  στις  13.06.2025 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικούσας και Ελεγκτικής Επιτροπής της  ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΩΝ - ΑΙΓΟΤΡΟΦΩΝ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”.

Διαβάστε περισσότερα 

Μέχρι 31 Ιουλίου οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025 – Αναλυτικά όλες οι φετινές αλλαγές

Έως τις 31 Ιουλίου θα υποβάλλονται – σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ – οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025.

Διαβάστε περισσότερα