Διήμερες εκδηλώσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ για την νέα ΚΑΠ στην Αθήνα, 27 & 28 Απριλίου

Δημοσιεύθηκε στις 24 Απρίλιος 2015 Διήμερες εκδηλώσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ για την νέα ΚΑΠ στην Αθήνα, 27 & 28 Απριλίου

Στα πλαίσια του έργου START CAP «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται από την ΠΑΣΕΓΕΣ με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική», πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις σε περιφερειακό επίπεδο με στόχο την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας.

Ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται με την κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα, η οποία ανοίγει τις πύλες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, την Δευτέρα τις 27 Απριλίου 2015 και ώρα 9:00 π.μ., με την έκθεση πιστοποιημένων Συνεταιριστικών Προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ. Τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 9:00, στο Αμφιθέατρο «Αθήνα 9.84», έχει προγραμματιστεί ημερίδα με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας», με τη συμμετοχή εκλεκτών εισηγητών, όπως του κ. Τάσου Χανιώτη, Διευθυντή στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του κ. Πρόδρομου Καλαϊτζή, Συμβούλου Πολιτικής COPA-COGECA για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

 Στη ημερίδα αυτή, αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού χώρου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α. 

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νικητών για τους διαγωνισμούς φωτογραφίας και ζωγραφικής για παιδιά που διεξήχθηκαν στα πλαίσια του έργου. 

 Το πρόγραμμα της ημερίδας:


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Το  Δ.Σ  του  Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ  αγροτών”  μετά  από  την  με  αριθ.  8/19.09.2023  απόφασή του,  καλεί  τα  μέλη του  Συνεταιρισμού  σε  Τακτική   Γενική Συνέλευση 

Διαβάστε περισσότερα 

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων 2023: Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή

Με σχετική του ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποιεί ότι η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων μεταβιβάσεων δικαιωμάτων 2023 είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα 

Παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ έως 11 Σεπτεμβρίου

Παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ αποφασίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με νέα καταληκτική ημερομηνία να ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου έναντι της 25ης Αυγούστου που προέβλεπε προηγούμενη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα