Εκτύπωση σελίδας

Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Δημοσιεύθηκε στις 13 Νοέμβριος 2015 Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της βουλής το σχέδιο νόμου με τίτλο «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», με το οποίο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ευελπιστεί να δώσει λύσεις στο καυτό θέμα των βοσκοτόπων, ώστε να προχωρήσει και η προκαταβολή των άμεσων ενισχύσεων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επεξεργασία στις αρμόδιες επιτροπές της βουλής αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, ώστε να προωθηθεί για ψήφιση στην ολομέλεια εντός του Νοεμβρίου. Καθώς στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να ξεκινήσει η καταβολή των ενισχύσεων από 1ης Δεκεμβρίου, ενόψει και των επικείμενων αγροτικών κινητοποιήσεων για τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προτείνονται από τα προαπαιτούμενα του 3ου μνημονίου, που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές.

 

paseges.gr

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους παραγωγούς αραβόσιτου και μηδικής 

Διαβάστε περισσότερα 

Ανοίγει σήμερα το ΟΣΔΕ – Οδηγός ΑΑΔΕ για διορθώσεις και διευκρινίσεις

Aπό σήμερα Δευτέρα 9 και έως τις 27 Φεβρουαρίου, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανοίγει ξανά το ΟΣΔΕ στους αγρότες

Διαβάστε περισσότερα