Ανακοινώσεις

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΒΟΛΗ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    Ο  Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στη συνέχεια  της από  24-6-2015  ανακοίνωσής  του, με την οποία γνωστοποιεί την προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού  διαγωνισμού  για την εκμίσθωση  του  ακινήτου  του, επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 38 (ισόγειο  κατάστημα) με  ημερομηνία διεξαγωγής την Δευτέρα 6 Ιουλίου  2015  και  λόγω  των  εξελίξεων  στη χώρα  μας (κλείσιμο των τραπεζών και αδυναμία συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών για τον διαγωνισμό), γνωστοποιεί  ότι  ο  διαγωνισμός  αναβάλλεται  και θα οριστεί νέα   ημερομηνία  διεξαγωγής  του, μόλις ανοίξουν οι τράπεζες και ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ιωάννινα, 02  Ιουλίου 2015

Ο Πρόεδρος  του  Δ.Σ. του ΓΑΣΙ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”

Χριστόδουλος  Μπαλτογιάννης

Διαβάστε περισσότερα 

“ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021”

“ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ, Πολιτιστική Πρωτεύουσα   της  Ευρώπης  για  το  2021”

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  “ΕΝΩΣΗ αγροτών” εκφράζοντας  τον Αγροτικό  χώρο  του  Νομού  μας, χαιρετίζει  και  συμμετέχει  στην  Πανηπειρωτική  συστράτευση  την  οποία  έχει  σημάνει  ο  Δήμος  Ιωαννιτών  με  την  διεκδίκηση  του  τίτλου  “ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ, Πολιτιστική Πρωτεύουσα   της  Ευρώπης  για  το  2021”

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  “ΕΝΩΣΗ αγροτών” δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρακτικού 6/16.06.2015  απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, γνωστοποιεί ότι προκηρύσσει δημόσιο  πλειοδοτικό διαγωνισμό με προσφορές σε ευρώ για την εκμίσθωση ενός ακινήτου το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα, στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38, στο πολυώροφο κτίριο του, της αποκλειστικής ιδιοκτησίας του και συγκεκριμένα του ισογείου αυτού, στο οποίο σήμερα λειτουργεί SUPER MARKET, με τους βοηθητικούς χώρους αυτού και τον υπόγειο χώρο στάθμευσης οχημάτων, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06  Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα από 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. στα γραφεία του στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα.
Διαβάστε περισσότερα 

Διευκρινήσεις ΟΓΑ για φορολογικές δηλώσεις αγρεργατών και εργόσημο

Διευκρινήσεις ΟΓΑ για φορολογικές δηλώσεις αγρεργατών και εργόσημο

Από τον ΟΓΑ ανακοινώθηκε ότι το φορολογικό έτος 2014 οι αμοιβές από παροχή εργασίας αμειφθείσα με εργόσημο προσυμπληρώνονται από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στους ειδικούς κωδικούς του εντύπου Ε1 (κωδ. 309 και κωδ. 310) σύμφωνα με τα στοιχεία που λαμβάνει από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΕΝΩΣΗ αγροτών» κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – ΘΕΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  «ΕΝΩΣΗ αγροτών»  κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – ΘΕΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τις νέες και αυξημένες απαιτήσεις των  δανειστών – θεσμών σε βάρος του αγροκτηνοτροφικού κόσμου της χώρας, που εάν γίνουν αποδεκτές θα σημάνουν την οριστική διάλυση της εγχώριας παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας  των προϊόντων όλου του γεωργοκτηνοτροφικού κλάδου της χώρας, καθώς και του κοινωνικού ιστού στην ύπαιθρο.

Διαβάστε περισσότερα 

Αιτήσεις για το Net Metering (Συμψηφισμός Ενέργειας)

Από τις 8 Μαΐου ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων Αγροτών και άλλων ιδιωτών για την εγκατάσταση  φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό.

Αιτήσεις υποβάλλονται στα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ που περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον, τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα