Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ¨ΕΝΩΣΗ αγροτών¨, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου του έργου:

¨Επέκταση – βελτίωση εγκαταστάσεων μονάδας παραγωγής ζωοτροφών¨.

Διαβάστε περισσότερα 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το μέτρο 5.1 του ΠΑΑ 2014-2020

Κάνουμε γνωστό στους αμπελουργούς της περιοχή μας, ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το μέτρο 5.1 του ΠΑΑ 2014-2020 που αφορά επενδύσεις ενεργητικής (αντιχαλαζικής - αντιβροχικής) προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, με επιχορήγηση 80%.

 

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Ο Γ.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” καλεί κάθε εμπλεκόμενο φορέα και ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία της χώρας για τη λήψη μέτρων για τη διάσωση της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Η κατάσταση η οποία επικρατεί στην ελληνική κτηνοτροφία και ιδιαίτερα την αιγοπροβατοτροφία είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική.

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Διαθέτουμε διάφορα ανταλλακτικά παλαιών μοντέλων τρακτέρ  BELARUS,

RENAULT, PASQUALI, και  αλυσοπρίονων  MC CULLOC, OLEOMAC  και  JONSERED.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2651061507

e-mail:  easioan@yahoo.gr

 


                                                      
Διαβάστε περισσότερα 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Όπως  σας είναι γνωστό οι επιδοτήσεις των αγροτών καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ετεροχρονισμένα, με αποτέλεσμα οι αγρότες να υποχρεούνται στην υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, προκειμένου να δηλώσουν τις επιδοτήσεις στην χρονιά την οποία αφορούν.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος οι οποίοι εισέπραξαν κατά το έτος 2017 συνολικά επιδοτήσεις πάνω από 5.000,00 € 

Διαβάστε περισσότερα