Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΕΝΩΣΗ αγροτών» ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΞΗΡΑΝΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα 

Συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Συνάντηση  του  Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με  τον Αναπληρωτή Υπουργό  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Μελάς.

Διαβάστε περισσότερα 

Συνάντηση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη με τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ.Ι "ΕΝΩΣΗ αγροτών" κ.Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη

Συνάντηση Βουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη με τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ.Ι "ΕΝΩΣΗ αγροτών" κ.Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη

Τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου των Ιωαννίνων συζήτησαν σήμερα αναλυτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης με τον πρόεδρο του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων "ΕΝΩΣΗ αγροτών" κ. Χριστόδουλο Μπαλτογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα 

Έναρξη λειτουργίας του «Συνηγόρου της Αγοράς» στη διαδικτυακή πύλη του Υπουργείου Εξωτερικών AGORA

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σε συνάντηση 60 εκπροσώπων από 27 Αγροτικές και Συνεταιριστικές Οργανώσεις  που έγινε στην Ένωση Βόλου παρουσία του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά από πολύωρη συζήτηση για τα επικείμενα φορολογικά μέτρα, το κοινό συμπέρασμα ομόφωνα είναι ότι οδηγούμαστε σε γενοκτονία των αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο  Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στη συνέχεια  της από  24-6-2015  ανακοίνωσής  του, με την οποία γνωστοποίησε την προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού  διαγωνισμού  για την εκμίσθωση  του  ακινήτου  του, επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 38 (ισόγειο  κατάστημα) 

Διαβάστε περισσότερα