Εκτύπωση σελίδας

Δηλώσεις Προέδρου κ.Χριστόδουλου Μπαλτογιάννη στην εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα

Δημοσιεύθηκε στις 06 Νοέμβριος 2015 Δηλώσεις Προέδρου κ.Χριστόδουλου Μπαλτογιάννη στην εφημερίδα Ύπαιθρος Χώρα

Σχετικά με την καθυστέρηση των πληρωμών ο κ.Μπαλτογιάννης, πρόεδρος του Γ.Α.Σ.Ι "ΕΝΩΣΗ αγροτών" δήλωσε :"τα capital control" είναι ακόμη σε ισχύ.Τα προβλήματα στους αγρότες είναι οξυμένα.Ήδη έχουμε καθυστερήσει σε σχέση με τις πληρωμές.Έπρεπε να έχουμε πληρωθεί από τις αρχές Οκτωβρίου και από ότι φαίνεται οι πληρωμές έχουν μετατεθεί (το 50%) για τις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτή η κατάσταση είναι αδιέξοδη και χρειάζεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το Υπουργείο να ρίξουν όλο το βάρος ώστε να έχουμε και την αποπληρωμή.Οι αγρότες είναι απογοητευμένοι με αυτή την καθυστέρηση και την αναβλητικότητα.Κάθε φορά υπόσχονται ότι θα μας πληρώσουν το 50% ή το 70%. Επίσης, θα πρέπει να ξεκινήσουν οι νέες δηλώσεις ΟΣΔΕ στις αρχές Ιανουαρίου.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα