Εκτύπωση σελίδας

Συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Δημοσιεύθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2015 Συνάντηση  του  Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με  τον Αναπληρωτή Υπουργό  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Μελάς.

Οι εκπρόσωποι των πτηνοτρόφων ανέπτυξαν στον κ. Μελά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν με την αποπληρωμή των δανείων που έλαβαν με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, ενώ παράλληλα έθεσαν ζητήματα που αφορούν το κόστος παραγωγής και ενέργειας, τις αδειοδοτήσεις των πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, τη ρευστότητα του κλάδου, τη φορολόγηση, την ενίσχυση της πτηνοτροφίας μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων κ.ά.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μελάς δεσμεύθηκε να εξετάσει τα αιτήματα των πτηνοτρόφων με τις υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ και των συναρμόδιων Υπουργείων, ενώ επεσήμανε ότι η ορθολογική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών «εργαλείων» του δεύτερου Πυλώνα της νέας ΚΑΠ μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο και για τον πτηνοτροφικό κλάδο.

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα