Συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Δημοσιεύθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2015 Συνάντηση  του  Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών με  τον Αναπληρωτή Υπουργό  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρη Μελά.

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Μελάς.

Οι εκπρόσωποι των πτηνοτρόφων ανέπτυξαν στον κ. Μελά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν με την αποπληρωμή των δανείων που έλαβαν με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, ενώ παράλληλα έθεσαν ζητήματα που αφορούν το κόστος παραγωγής και ενέργειας, τις αδειοδοτήσεις των πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, τη ρευστότητα του κλάδου, τη φορολόγηση, την ενίσχυση της πτηνοτροφίας μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων κ.ά.

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μελάς δεσμεύθηκε να εξετάσει τα αιτήματα των πτηνοτρόφων με τις υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ και των συναρμόδιων Υπουργείων, ενώ επεσήμανε ότι η ορθολογική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών «εργαλείων» του δεύτερου Πυλώνα της νέας ΚΑΠ μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο και για τον πτηνοτροφικό κλάδο.

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου για αιτήσεις στα Σχέδια Βελτίωσης

Δόθηκε νέα παράταση από το ΥπΑΑΤ για την κατάθεση αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης.

Διαβάστε περισσότερα 

Έναρξη υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023

Μετά την έκδοση των πρώτων βασικών αποφάσεων εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ, παρουσιάσθηκε σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τίθεται σε λειτουργία στο GOV.gr, η δημόσια ψηφιακή πύλη για την υποβολή της Ενιαίας Αίτηση Ενίσχυσης για όλους τους αιτούντες και δικαιούχους αγρότες έτους 2023 – ΟΣΔΕ 2023.

 

Διαβάστε περισσότερα 

Έως 28 Μαΐου διόρθωση σφαλμάτων Βιολογικών για εκκαθάριση πληρωμών 2022

Οι δικαιούχοι του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας μπορούν να προβούν σε διόρθωση των σφαλμάτων (απορριπτόμενες συμβάσεις) με εκ νέου υποβολή των στοιχείων των συμβάσεων με συμβούλους μέχρι και 28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα