Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, κάνει γνωστό ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η. πρόσκληση για το υπομέτρο 6.1  “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για την Περιφέρεια  Ηπείρου.

Διαβάστε περισσότερα 

Δάνεια τα οποία χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου

Κύριε  Πρωθυπουργέ,

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σήμερα στο σύνολο των κτηνοπτηνοτρόφων  ολόκληρου του Νομού Ιωαννίνων οι οποίοι ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις μετά την πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια της εταιρείας “PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ” η οποία ανέλαβε την ειδική εκκαθάριση της πρώην Α.Τ.Ε και προχώρησε σε αποστολή εξώδικης καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων για δάνεια τα οποία χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” αφού συνήλθε σε συνεδρίαση αποφάσισε να συμμετέχει και να στηρίξει την Γενική Απεργία της 17ης  Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ε.Ο.Π.Π ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

   Κύριε  Πρωθυπουργέ,

Με λύπη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού, δεν θα συμπεριληφθούν τελικά τα κόκκινα εγγυημένα δάνεια των κτηνοπτηνοτρόφων, διότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στην πίεση των Τραπεζών οι οποίες και ζήτησαν την εξαίρεση.

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΑΒΟΛΉ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί για τις 28 Απριλίου 2017 με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Αποστόλου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Διαβάστε περισσότερα 

Ενημερωτική Συνάντηση

O  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”

σε συνεργασία με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ,

 θα πραγματοποιήσει

 ενημερωτική  συνάντηση

 στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας, 

Διαβάστε περισσότερα