Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 12 Ιούνιος 2017

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, κάνει γνωστό ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η. πρόσκληση για το υπομέτρο 6.1  “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για την Περιφέρεια  Ηπείρου.

Η ανακοίνωση θα γίνει εντός του έτους 2017.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όσοι έχουν ηλικία από 18 έως 41 ετών και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου (φυσικά και νομικά πρόσωπα).

  Πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η υποβολή αίτησης στο Ο.Σ.Δ.Ε έτους 2017.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε λήγει την 15/6/2017.

Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει μέχρι την παραπάνω προθεσμία να υποβάλλουν οπωσδήποτε την αίτηση Ο.Σ.Δ.Ε.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται προσωπικά στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” ή στα τηλέφωνα 26510 70961-5, στους Γεωπόνους  της ΕΝΩΣΗΣ - κ.Βασίλη Θεοδωράκη ή κ.Σταύρο Τασιούλα.

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα