ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 12 Ιούνιος 2017

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, κάνει γνωστό ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η. πρόσκληση για το υπομέτρο 6.1  “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για την Περιφέρεια  Ηπείρου.

Η ανακοίνωση θα γίνει εντός του έτους 2017.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όσοι έχουν ηλικία από 18 έως 41 ετών και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου (φυσικά και νομικά πρόσωπα).

  Πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η υποβολή αίτησης στο Ο.Σ.Δ.Ε έτους 2017.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε λήγει την 15/6/2017.

Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει μέχρι την παραπάνω προθεσμία να υποβάλλουν οπωσδήποτε την αίτηση Ο.Σ.Δ.Ε.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται προσωπικά στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” ή στα τηλέφωνα 26510 70961-5, στους Γεωπόνους  της ΕΝΩΣΗΣ - κ.Βασίλη Θεοδωράκη ή κ.Σταύρο Τασιούλα.

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Αιτήματα άρσης επικάλυψης και διόρθωσης ΟΣΔΕ

Περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 έχουν οι παραγωγοί προκειμένου να υποβάλλουν στις πύλες ΟΣΔΕ αιτήματα επιλεξιμότητας, άρσης επικάλυψης και διόρθωσης των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης, μέσω διοικητικών πράξεων, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, στις 13 Σεπτεμβρίου


 
Διαβάστε περισσότερα 

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ηλεκτρονικά οι δηλώσεις συγκομιδής οινοστάφυλων

Τρείς μήνες περιθώριο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχουν οι αμπελουργοί οινοστάφυλων προκειμένου να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις συγκομιδής, σύμφωνα με την εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής - Διεύθυνση Συστημάτων Καλλιέργειας του τμήματος Αμπέλου και Ελαίας του υπουργείου. Το ηλεκτρονικό σύστημα άνοιξε από την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα 

Δόθηκε παράταση στους δασικούς χάρτες μέχρι 25 Σεπτεμβρίου, από 12 Οκτωβρίου ξεκινά η ανάρτηση σε νέες περιοχές

Παράταση, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2017, στην ανάρτηση των δασικών χαρτών που αφορούν το 35% της χώρας, δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), με τροπολογία που κατάθεσε στη Βουλή (η προθεσμία έληγε στις 7 Σεπτεμβρίου).

Διαβάστε περισσότερα