ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 12 Ιούνιος 2017

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, κάνει γνωστό ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η. πρόσκληση για το υπομέτρο 6.1  “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για την Περιφέρεια  Ηπείρου.

Η ανακοίνωση θα γίνει εντός του έτους 2017.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όσοι έχουν ηλικία από 18 έως 41 ετών και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου (φυσικά και νομικά πρόσωπα).

  Πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η υποβολή αίτησης στο Ο.Σ.Δ.Ε έτους 2017.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε λήγει την 15/6/2017.

Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει μέχρι την παραπάνω προθεσμία να υποβάλλουν οπωσδήποτε την αίτηση Ο.Σ.Δ.Ε.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται προσωπικά στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” ή στα τηλέφωνα 26510 70961-5, στους Γεωπόνους  της ΕΝΩΣΗΣ - κ.Βασίλη Θεοδωράκη ή κ.Σταύρο Τασιούλα.

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Ως τις 12 Δεκεμβρίου ενστάσεις γεωργών για αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά

Περιθώριο μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου του 2017 έχουν οι γεωργοί, προκειμένου να υποβάλλουν στο αρμόδιο Περιφερειακό Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ εγγράφως τυχόν ενστάσεις, με επισυναπτόμενα αποδεικτικά στοιχεία, που να ενισχύουν τα επιχειρήματά τους, 

Διαβάστε περισσότερα 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  • ·   Νέοι  αγρότες
  • ·   Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία
  • ·   Ομάδες  Παραγωγών
  • ·   Σχέδια  Βελτίωσης

Υπεύθυνος

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  
Τηλ. 2651070961  εσ.4
 
Διαβάστε περισσότερα 

Tακτοποίηση και αδειοδότηση των σταυλικών εγκαταστάσεων

Η  “ΕΝΩΣΗ  αγροτών”  σας  κάνει γνωστό ότι εξυπηρετεί  τους  κτηνοπτηνοτρόφους   για  την  τακτοποίηση  και αδειοδότηση  των  σταυλικών  εγκαταστάσεων  εντός  και  εκτός  οικισμού.

Διαβάστε περισσότερα