ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 12 Ιούνιος 2017

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, κάνει γνωστό ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η 2η. πρόσκληση για το υπομέτρο 6.1  “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για την Περιφέρεια  Ηπείρου.

Η ανακοίνωση θα γίνει εντός του έτους 2017.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όσοι έχουν ηλικία από 18 έως 41 ετών και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου (φυσικά και νομικά πρόσωπα).

  Πέραν των άλλων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η υποβολή αίτησης στο Ο.Σ.Δ.Ε έτους 2017.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε λήγει την 15/6/2017.

Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει μέχρι την παραπάνω προθεσμία να υποβάλλουν οπωσδήποτε την αίτηση Ο.Σ.Δ.Ε.

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται προσωπικά στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” ή στα τηλέφωνα 26510 70961-5, στους Γεωπόνους  της ΕΝΩΣΗΣ - κ.Βασίλη Θεοδωράκη ή κ.Σταύρο Τασιούλα.

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 29 Ιανουαρίου οι ενστάσεις για κομμένους από το Απόθεμα

Λίγες μέρες περιθώριο, μέχρι τις 29 Ιανουαρίου έχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση αναθεώρησης για τη χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα έτους 2017, σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Αθανάσιος Καπρέλης.

Διαβάστε περισσότερα 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

  Όπως  σας είναι γνωστό οι επιδοτήσεις των αγροτών καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ετεροχρονισμένα, με αποτέλεσμα οι αγρότες να υποχρεούνται στην υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, προκειμένου να δηλώσουν τις επιδοτήσεις στην χρονιά την οποία αφορούν.

Διαβάστε περισσότερα 

Έως 7 Μαϊου οι αιτήσεις για σύσταση νέων Ομάδων Παραγωγών

Ξεκίνησε από τις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξη στο Μέτρο 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά την έκδοση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα