Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ Α.Τ.Ε

  Μεγάλη οργή και αγανάκτηση επικρατεί μεταξύ των κτηνοπτηνοτρόφων της περιοχής μας, οι οποίοι ετοιμάζονται να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις μετά την απαράδεκτη ενέργεια από μέρους της υπό εκκαθάρισης Α.Τ.Ε της κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών αλλά και την αποστολή προειδοποιητικών επιστολών με τις οποίες καλούν τους κτηνοπτηνοτρόφους οφειλέτες των καθυστερημένων δανείων να τα εξοφλήσουν στο σύνολό τους σε συγκεκριμένη ημερομηνία μετά την παρέλευση της οποίας χωρίς άλλη ειδοποίηση θα αποσταλούν για βεβαίωση στις κατά τόπους οικονομικές εφορίες.

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του και παράλληλα διαμαρτύρεται προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά (CETA) η οποία μεταξύ των άλλων δίνει την δυνατότητα στον Καναδά να παράγει και να διαθέτει τυριά με την ονομασία φέτα, ακόμη κι αν αυτά παράγονται από αγελαδινό γάλα.

Διαβάστε περισσότερα 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ

Ο   ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ ΕΝΩΣΗ αγροτών”   προκηρύσσει  μία  θέση  λογιστή – φοροτεχνικού  για  τις  ανάγκες  των  υπηρεσιών  του.

Οι  υποψήφιοι  πρέπει  να  κατέχουν  πτυχίο  Α.Ε.Ι  ή  Τ.Ε.Ι  με  άδεια  λογιστή  Α’  τάξης , αποδεδειγμένη εμπειρία στην τήρηση βιβλίων, απόδοση Φ.Π.Α, υποβολή Α.Π.Δ, καθώς και παρακρατούμενων φόρων και γνώσεις Ε.Λ.Π.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.Ο.Π.Π - ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΤΗΝΟΤΟΦΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Τα αιτήματα των πτηνοτρόφων παραγωγών συνοψίζονται ως εξής:

Α) Οι πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες έπληξαν σημαντικά τις πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές από το ψύχος, τις  χιονοπτώσεις, το παγετό κτλ.Οι συνέπειες είναι η πτώση της παραγωγής και η καταστροφή παραγωγικού κεφαλαίου. 

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στηρίζει τους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων  και καλεί να στηρίξουν και  πλαισιώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα την ΤΕΤΑΡΤΗ 1η. ΦΛΕΒΑΡΗ , με προσυγκεντρώσεις μία στον κόμβο Ελεούσας  έξω από την Γαλακτοβιομηχανία “ΔΩΔΩΝΗ” και την άλλη στον κόμβο Ανατολής στο δρόμο Ιωαννίνων – Αθηνών έξω από το Πανηπειρωτικό στάδιο και ώρα 10 το πρωί

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΟΠΠ

Σήμερα 26 Γενάρη 2017 συνήρθε εκτάκτως το Δ/Σ της Π.Ε.Ο.Π.Π. και αποφάσισε :

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, παρεμβάσεις και παραστάσεις  της Οργάνωσής μας στα αρμόδια Υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υπουργείο  Οικονομικών) τα προβλήματα του κλάδου  παραμένουν κρίσιμα, ενώ σε ορισμένα σημεία έχουν ακόμα οξυνθεί.   

Διαβάστε περισσότερα