Εκτύπωση σελίδας

ΚΑΛΕΣΜΑ

Δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουάριος 2024

Οι  αγροτοκτηνοτρόφοι  της  Περιφέρειας Ηπείρου μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/01/2024, 

αποφάσισαν ομόφωνα να διοργανώσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Παρασκευή 26/01/2024 και ώρα 7:00 μ.μ. έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων για τα προβλήματα του κλάδου και τις προτεινόμενες λύσεις.
(Προσυγκέντρωση στις 6:00μ.μ στη ΔΩΔΩΝΗ & Πανηπειρωτικό Στάδιο).
Συνάδελφοι,
Τα χρόνια προβλήματα όπως το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν από την εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ καθώς και την δυσλειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον κλάδο μας σε αφανισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για την τοπική αλλά και Εθνική οικονομία.
Ο αγώνας επιβίωσης των αγροτοκτηνοτρόφων δεν υπόκειται σε κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις και είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας, γι’ αυτό απαιτείται ενημέρωση, συσπείρωση και συμμετοχή όλων.
Επιτέλους πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές στον επερχόμενο αφανισμό μας , με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ζωή και το μέλλον όλων μας.

Η Επιτροπή Αγώνα


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα