Εκτύπωση σελίδας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 26-10-2017

Δημοσιεύθηκε στις 30 Οκτώβριος 2017

  Την  Πέμπτη  26  Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε  η  έκτακτη  Γενική Συνέλευση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, για την εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα με αυξημένη συμμετοχή των μελών του Συν/σμού, έναντι της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

  Με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε ανανέωση μεταξύ των μελών του Δ.Σ  η οποία πλησιάζει το 80% περίπου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν κατά σειρά οι :

  1. ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
  2. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  3. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  4. ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  5. ΤΖΙΑΛΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΛΙΟΥΡΗΣ  ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  7. ΝΟΥΣΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Για  το  Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν κατά σειρά οι :

  1. ΧΗΤΑΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  2. ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ  ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  3. ΓΚΕΓΚΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Την  επόμενη  των εκλογών ακολούθησε  η  κατανομή  αξιωμάτων  μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όπου επανεξελέγη για Πρόεδρος του Δ.Σ ο κ.Μπαλτογιάννης  Χριστόδουλος, Αντιπρόεδρος ο κ. Κατσανάκης Αθανάσιος,Γραμματέας  ο κ. Νούσιας  Ιωάννης, Ταμίας  ο κ. Περιστέρης  Αναστάσιος και μέλη οι κ.κ. Καραμπίνας  Νικόλαος, Τζιάλλας  Γεώργιος και Λιούρης  Θεοχάρης.

  Σε  δηλώσεις  του  ο  επανεκλεγείς Πρόεδρος κ.Μπαλτογιάννης ευχαρίστησε τόσο όλους τους υποψήφιους, όσο και όλα τα μέλη του Συν/σμού τα οποία συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συν/σμού.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η νέα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη Διοίκηση, προκειμένου η οργάνωση να φτάσει εκεί που της αρμόζει πάντα με γνώμονα τη εξυπηρέτηση των παραγωγών ολόκληρου του Νομού.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα