Εκτύπωση σελίδας

2o. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε στις 29 Οκτώβριος 2015 2o. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στις  4 και 5 Νοεμβρίου  στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιείται  το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας με θέμα: «Οι αγρότες και οι οργανώσεις τους επιχειρούν και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας».  

 

Στο Συνέδριο, που συνδιοργανώνεται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ” και το Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από σημαντικές προσωπικότητες του αγροτικού και συνεταιριστικού τομέα της Ελλάδας και της ΕΕ. 

Επειδή  πιστεύουμε ότι η  συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα συμβάλει σημαντικά στη χάραξη μιας  ολοκληρωμένης  στρατηγικής  για την επανεκκίνηση του  αγροτικού  τομέα  και ιδιαίτερα για την κτηνοτροφία, είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε.

 Για την ενημέρωσή σας επισυνάπτεται το Προκαταρτικό Πρόγραμμα  του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα