Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΤΙΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 23 Οκτώβριος 2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΤΙΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ενόψει της νέας Γαλακτοκομικής περιόδου, ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, 

μετά από διαπραγμάτευση για την διάθεση τόσο του συμβατικού όσο και του βιολογικού αιγοπρόβειου γάλακτος της Ομ.Παραγωγών του Συν/σμού, επέλεξε να συνεργαστεί για την γαλακτοκομική περίοδο 2022 -2023 με την γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ.
Οι τιμές διάθεσης οι οποίες συμφωνήθηκαν ανέρχονται στο 1,60 € το κιλό για το συμβατικό πρόβειο γάλα και στο 1,00 € το κιλό για το συμβατικό γίδινο γάλα.
Οι παραπάνω τιμές προσαυξάνονται 0,02 λεπτά αντίστοιχα για το βιολογικό γάλα.
Ο Γ.Α.Σ.Ι θα συνεχίσει παράλληλα την στήριξη των μελών του προμηθεύοντας αυτούς με ζωοτροφές άριστης ποιότητας αλλά και παρέχοντας επιστημονική στήριξη τόσο για την διατροφή και την υγιεινή του ζωικού κεφαλαίου.
Κοινή πεποίθησή μας είναι η ενδυνάμωση της ομάδας των αιγοπροβατοτρόφων του Συν/σμού με την είσοδο και νέων παραγωγών προκειμένου να αυξηθεί η ποσότητα εισκόμισης γάλακτος, κάτι το οποίο θα αυξήσει την διαπραγματευτική μας ικανότητα πάντα προς όφελος των παραγωγών.

                                                     Για τον Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
                                                             Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
                                                              Θεοχάρης Λιούρης


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα