Ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών από αιγοπροβατοτρόφους

Δημοσιεύθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2021 Ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών από αιγοπροβατοτρόφους

Στο πλαίσιο της διενέργειας διοικητικού ελέγχου του Μέτρου 2 της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγείται στους κτηνοτρόφους αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων,

βάσει των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 52 του Καν. (ΕΕ) 1307/2013 του Συμβουλίου, για το έτος ενίσχυσης 2020, καλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι που έχουν αιτηθεί στη ΕΑΕ 2020 ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι της εν λόγω ενίσχυσης να προσκομίσουν αντίγραφο του νέου τύπου μητρώου της εκμετάλλευσης τους, έως την 22/02/2021 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή/και στα Νομαρχιακά Γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο οποίο ανήκει η έδρα εκμετάλλευσης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών της "ΈΝΩΣΗΣ αγροτών" Ιωαννίνων και στο Τμήμα Επιδοτήσεων, στην οδό Χαρ.Τρικούπη 38  και στο Τηλ.: 26510 70961 εσωτ. 3

Τελευταία νέα & ενημερώσεις

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
Γ.Α.Σ .Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
14η / 01,04,05,06,07 Οκτωβρίου 2021

Εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου

Την  Πέμπτη  7 Οκτωβρίου 2021 , έληξαν οι αρχαιρεσίες  που πραγματοποιήθηκαν  στον ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”,

Αγρότες: Συνεχίζεται η παραλαβή αιτήσεων για την επιστροφή Φ.Π.Α

Η "ΕΝΩΣΗ αγροτών"  υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η παραλαβή των δικαιολογητικών για την Επιστροφή Φ.Π.Α 6% .