Ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών από αιγοπροβατοτρόφους

Δημοσιεύθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2021 Ανακοίνωση για προσκόμιση δικαιολογητικών από αιγοπροβατοτρόφους

Στο πλαίσιο της διενέργειας διοικητικού ελέγχου του Μέτρου 2 της συνδεδεμένης ενίσχυσης που χορηγείται στους κτηνοτρόφους αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων,

βάσει των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 52 του Καν. (ΕΕ) 1307/2013 του Συμβουλίου, για το έτος ενίσχυσης 2020, καλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι που έχουν αιτηθεί στη ΕΑΕ 2020 ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι της εν λόγω ενίσχυσης να προσκομίσουν αντίγραφο του νέου τύπου μητρώου της εκμετάλλευσης τους, έως την 22/02/2021 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή/και στα Νομαρχιακά Γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., στο οποίο ανήκει η έδρα εκμετάλλευσης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών της "ΈΝΩΣΗΣ αγροτών" Ιωαννίνων και στο Τμήμα Επιδοτήσεων, στην οδό Χαρ.Τρικούπη 38  και στο Τηλ.: 26510 70961 εσωτ. 3

Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Νέα παράταση για την πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ έως 30/6

Την εκ νέου παράταση της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ για το έτος 2020

Διαβάστε περισσότερα

Αιτήσεις για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων

Έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2021 θα κατατίθενται αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων περιόδου 2021/2022 και στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Αιτήσεις αναθεώρησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα

Τέθηκε από σήμερα Τετάρτη 24-3-2021 σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή των αιτήσεων αναθεώρησης χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα έτους ενίσχυσης 2020.