Εκτύπωση σελίδας

Άμεση αναστολή των διώξεων των πτηνοκτηνοτρόφων και ρύθμιση των εγγυημένων δανείων τους

Δημοσιεύθηκε στις 24 Απρίλιος 2015

Άμεση αναστολή των διώξεων των πτηνοκτηνοτρόφων και ρύθμιση των εγγυημένων δανείων τους, ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, οι εκπρόσωποι της ΠΕΟΠΠ και της Πτηνοτροφικής, με αφορμή τα ειδοποιητήρια που καταφθάνουν μαζικά από την εκκαθαρίστρια τράπεζα ΑΤΕ. Με άλλη επιστολή προς το Δημήτρη Μάρδα, οι οργανώσεις των πτηνοτρόφων, ζητούν οριστικές λύσεις για τη ρύθμιση των δανείων τους με εγγύηση του δημοσίου.

Μάλιστα, στην επιστολή τους, οι πτηνοτρόφοι αναφέρουν ότι ειδοποιητήρια στέλνονται μαζικά στις ΔΟΥ από τις τράπεζες και κυρίως από την εκκαθαρίστρια ΑΤΕ για αναγκαστική είσπραξη των οφειλών που είναι αδύνατον να πληρωθούν από τους πτηνοκτηνοτρόφους, λόγω των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα αλλά και λόγω της συσσώρευσης υπέρογκων τόκων που έχουν επιβληθεί στα συγκεκριμένα δάνεια μαζί με το ύψος κεφαλαίου που γίνεται απαιτητό είναι αδύνατο να πληρωθούν.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα