Εκτύπωση σελίδας

Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για Νέους Γεωργούς

Δημοσιεύθηκε στις 28 Νοέμβριος 2016 Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για Νέους Γεωργούς

Παράταση των αιτήσεων για το πρόγραµµα των Νέων Γεωργών µέχρι την Παρασκευή 23 ∆εκεµβρίου, αποφάσισε το υπουργείο, λόγω του αυξηµένου όγκου των αιτήσεων και στόχο να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι προς ένταξη στο πρόγραµµα. Υπενθυµίζεται ότι η σχετική προθεσµία έληγε στις 30 Νοεµβρίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2016

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο πλαίσιο του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 ως εξής: Τελευταία ημέρα οριστικοποίησης ηλεκτρονικής υποβολής ορίζεται η Παρασκευή, 23.12.2016 ενώ τελευταία ημέρα προσκόμισης του φακέλου υποψηφιότητας στις ΔΑΟΚ η Δευτέρα, 9.1.2017.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα