Εκτύπωση σελίδας

Εγκαινιάστηκε το ΑΤΜ γάλακτος

Δημοσιεύθηκε στις 22 Μάρτιος 2016  Εγκαινιάστηκε το ΑΤΜ γάλακτος

Σε κανονική λειτουργία μπήκε από σήμερα ο αυτόματος πωλητής γάλακτος στο κέντρο της πόλης, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της εγκατάστασής του.

Το ΑΤΜ γάλακτος θα προμηθεύει καθημερινά τους πολίτες της πόλης με φρέσκο γάλα, πλήρες ή ελαφρύ, προερχόμενο από κτηνοτρόφους της περιοχής σε τιμή 1.20 ευρώ το λίτρο, ενώ το μηχάνημα διαθέτει τη δυνατότητα μικρότερης ποσότητας γάλακτος, όπως και μπουκάλια. Επιπλέον, υπάρχουν και προπληρωμένες κάρτες που διαρκούν ένα μήνα με δυνατότητα «ανάληψης» δέκα λίτρων γάλακτος. 
Το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση ενώ ο  Γραμματέας Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Μιχάλης Τζίμας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας περισσότερων αυτόματων πωλητών, σε περίπτωση που η πρωτοβουλία βρει μεγάλη ανταπόκριση. 
Παράλληλα, ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών» συγχαίρει την Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων και δηλώνει πως θα βρίσκεται στο πλάι των μελών του.

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα