Εκτύπωση σελίδας

Υποβολή Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης

Δημοσιεύθηκε στις 04 Μάρτιος 2015

Ο ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΕΝΩΣΗ αγροτών" ανακοινώνει στους Αγρότες Παραγωγούς του Νομού Ιωαννίνων ότι ενόψει της εφαρμογής της  Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περιόδου 2014-2020 έχει αρχίσει η υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2015 με την οποία θα μπορεί ο Αγρότης παραγωγός να είναι δικαιούχος δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης τα οποία θα ισχύσουν για την περίοδο 2015-2020.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Αγρότες - Παραγωγοί όχι μόνο οι ενεργοί αλλά και Νέοι παραγωγοί  που θέλουν να ενταχθούν στο καθεστώς των ενισχύσεων ότι ο μόνος τρόπος είναι η υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2015 το οποίο θα είναι και καθοριστικό αλλά και η αφετηρία για  το 2020.

Καλούμε  τους Αγρότες –Παραγωγούς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για θέματα Επιδοτήσεων και θέματα που αφορούν την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης να έρθουν σε επικοινωνία με την  “ΕΝΩΣΗ αγροτών¨ στο ΚΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Χαρ. Τρικούπη 38 στα τηλ.  26510 70961-3.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2014
  • ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ  Ή  Ε9 ( το πιο πρόσφατο)
  • ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ
  • ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΓΗΣ Η ΠΩΛΗΣΗΣ ΖΩΩΝ.
  • Α.Μ.Κ.Α.
  • ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  15  ΜΑΙΟΥ  2015. 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα