Υποβολή Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης

Δημοσιεύθηκε στις 04 Μάρτιος 2015

Ο ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΕΝΩΣΗ αγροτών" ανακοινώνει στους Αγρότες Παραγωγούς του Νομού Ιωαννίνων ότι ενόψει της εφαρμογής της  Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περιόδου 2014-2020 έχει αρχίσει η υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2015 με την οποία θα μπορεί ο Αγρότης παραγωγός να είναι δικαιούχος δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης τα οποία θα ισχύσουν για την περίοδο 2015-2020.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Αγρότες - Παραγωγοί όχι μόνο οι ενεργοί αλλά και Νέοι παραγωγοί  που θέλουν να ενταχθούν στο καθεστώς των ενισχύσεων ότι ο μόνος τρόπος είναι η υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2015 το οποίο θα είναι και καθοριστικό αλλά και η αφετηρία για  το 2020.

Καλούμε  τους Αγρότες –Παραγωγούς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για θέματα Επιδοτήσεων και θέματα που αφορούν την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης να έρθουν σε επικοινωνία με την  “ΕΝΩΣΗ αγροτών¨ στο ΚΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Χαρ. Τρικούπη 38 στα τηλ.  26510 70961-3.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2014
  • ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ  Ή  Ε9 ( το πιο πρόσφατο)
  • ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ
  • ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΓΗΣ Η ΠΩΛΗΣΗΣ ΖΩΩΝ.
  • Α.Μ.Κ.Α.
  • ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  15  ΜΑΙΟΥ  2015. 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Από 30 Ιούλη αίτηση αποχαρακτηρισμού αγροτεμαχίων για να μην κόψουν επιδότηση και οι νέοι χάρτες

Στην προσκόµιση διοικητικών πράξεων στις κατά τόπους διευθύνσεις Δασών καλούνται από τις 30 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου όλοι οι κάτοχοι αγροτεµαχίων που θέλουν να αποχαρακτηρίσουν

Διαβάστε περισσότερα 

Κατ΄εξαίρεση φέτος μέχρι 31 Οκτωβρίου για διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στους αγροτικούς συνεταιρισμούς

Eπεκτείνεται έως τις 31/10 η προθεσμία διενέργειας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών, μόνο για το έτος 2020, δεδομένων των διαταράξεων που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα 

Αναρτήθηκαν τα αποτέλεσματα για τα Σχέδια στην Ήπειρο μετά από ενστάσεις

Η απόφαση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Διαβάστε περισσότερα