Δημοσιεύθηκε στις 25 Νοέμβριος 2019

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  “ΕΝΩΣΗ αγροτών” δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρακτικού 8/18.10.2019  απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,

γνωστοποιεί ότι προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με προσφορές σε ευρώ για την εκμίσθωση των ακινήτων του: 1. Αποθήκης 185 τ.μ. περίπου που βρίσκεται στην τ.κ. Μικρής Γότιστας του Δήμου Μετσόβου και 2. Αποθήκης 130 τμ περίπου που βρίσκεται στην Μπαλντούμα της τ.κ. Μεγάλης Γότιστας του Δήμου Μετσόβου. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα από 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. στα γραφεία του στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν και να προμηθευτούν τη διακήρυξη, στις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ., από τα γραφεία του Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα. Πληροφορίες στα γραφεία και στα τηλέφωνα 2651070961-5, υπεύθυνος κος Βασίλειος Μήτσιος –Διευθυντής Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”.

Ιωάννινα, 22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών”

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Από 30 Ιούλη αίτηση αποχαρακτηρισμού αγροτεμαχίων για να μην κόψουν επιδότηση και οι νέοι χάρτες

Στην προσκόµιση διοικητικών πράξεων στις κατά τόπους διευθύνσεις Δασών καλούνται από τις 30 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου όλοι οι κάτοχοι αγροτεµαχίων που θέλουν να αποχαρακτηρίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Κατ΄εξαίρεση φέτος μέχρι 31 Οκτωβρίου για διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στους αγροτικούς συνεταιρισμούς

Eπεκτείνεται έως τις 31/10 η προθεσμία διενέργειας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών, μόνο για το έτος 2020, δεδομένων των διαταράξεων που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτήθηκαν τα αποτέλεσματα για τα Σχέδια στην Ήπειρο μετά από ενστάσεις

Η απόφαση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.