Δημοσιεύθηκε στις 25 Νοέμβριος 2019

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ  “ΕΝΩΣΗ αγροτών” δυνάμει της υπ’ αριθμ. πρακτικού 8/18.10.2019  απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,

γνωστοποιεί ότι προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με προσφορές σε ευρώ για την εκμίσθωση των ακινήτων του: 1. Αποθήκης 185 τ.μ. περίπου που βρίσκεται στην τ.κ. Μικρής Γότιστας του Δήμου Μετσόβου και 2. Αποθήκης 130 τμ περίπου που βρίσκεται στην Μπαλντούμα της τ.κ. Μεγάλης Γότιστας του Δήμου Μετσόβου. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα από 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. στα γραφεία του στην οδό Χαρ. Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν και να προμηθευτούν τη διακήρυξη, στις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ., από τα γραφεία του Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα. Πληροφορίες στα γραφεία και στα τηλέφωνα 2651070961-5, υπεύθυνος κος Βασίλειος Μήτσιος –Διευθυντής Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”.

Ιωάννινα, 22 Νοεμβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών”

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Προάγγελος για το άνοιγμα του ΟΣΔΕ η ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ για την Εξισωτική του 2020

Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ενόψει της επικείμενης πρόσκλησης για την Εξισωτική του 2020.

Πιστώθηκαν οι συνδεδεμένες

Διαθέσιμα στους λογαριασμούς των παραγωγών είναι τα ποσά των συνδεδεμένων ενισχύσεων

Εκτός αξιόλογα σχέδια βελτίωσης – ανακατανομή πόρων ζητά η ΠΟΓΕΔΥ

Όπως υποστηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων – ΠΟΓΕΔΥ σε σχέση με τα αποτελέσματα των Σχεδίων Βελτίωσης,