Εκτύπωση σελίδας

Παράταση έως 15 Ιουνίου για δηλώσεις ενιαίας ενίσχυσης 2020

Δημοσιεύθηκε στις 30 Απρίλιος 2020 Παράταση έως 15 Ιουνίου για δηλώσεις ενιαίας ενίσχυσης 2020

Στην παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2020 αντί της 15ης Μαΐου που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η απόφαση ελήφθη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19).

Επίσης, με την ίδια απόφαση ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής τροποποίησης η 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Σάββατο αντί της 31ης Μαΐου. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός, Κώστας Σκρέκας αντιλαμβανόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) παρατείνουν κατά ένα μήνα την προθεσμία υποβολής της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 (ΕΑΕ 2020).

Κατόπιν της απόφασης αυτής ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ ορίζεται η Παρασκευή 15 Ιουνίου 2020 αντί της 15ης Μαΐου που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Επίσης, με την ίδια απόφαση ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής τροποποίησης η 30η Ιουνίου 2020, ημέρα Σάββατο αντί της 31ης Μαΐου.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη κατόπιν αξιοποίησης του εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ/2020/501 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

 

Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα