ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015

Ο  Γενικός Αγροτικός Συν/σμός Ιωαννίνων  “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι έχουν  υποβάλλει  αίτηση  για  τις  επιδοτήσεις  του έτους  2015  ότι  έχει  αναρτηθεί  ο  κατάλογος  με  τους  δικαιούχους  οι  οποίοι  έχουν  ενταχθεί  στο  καθεστώς  των  μικρών  παραγωγών  με  δικαιούμενο  ποσό  κάτω  από  1250,00 €.

Η  ΕΝΩΣΗ  αγροτών θα  ενημερώσει  τους  παραπάνω  παραγωγούς  με  αποστολή  τηλεφωνικού  μηνύματος (SMS) προκειμένου  να  έλθουν  αμέσως  σε  επαφή  με  το  αρμόδιο  τμήμα της ΕΝΩΣΗΣ και να ενημερωθούν για τις ενέργειες τις οποίες θα πρέπει να κάνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα  γραφεία  της ΕΝΩΣΗΣ (Χαρ.Τρικούπη 38 στο Β’ όροφο ή στο τηλέφωνο 2651070961-5) υπεύθυνος κ.Σταύρος  Τασιούλας.

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου για αιτήσεις στα Σχέδια Βελτίωσης

Δόθηκε νέα παράταση από το ΥπΑΑΤ για την κατάθεση αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης.

Διαβάστε περισσότερα 

Έναρξη υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023

Μετά την έκδοση των πρώτων βασικών αποφάσεων εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ, παρουσιάσθηκε σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τίθεται σε λειτουργία στο GOV.gr, η δημόσια ψηφιακή πύλη για την υποβολή της Ενιαίας Αίτηση Ενίσχυσης για όλους τους αιτούντες και δικαιούχους αγρότες έτους 2023 – ΟΣΔΕ 2023.

 

Διαβάστε περισσότερα 

Έως 28 Μαΐου διόρθωση σφαλμάτων Βιολογικών για εκκαθάριση πληρωμών 2022

Οι δικαιούχοι του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας μπορούν να προβούν σε διόρθωση των σφαλμάτων (απορριπτόμενες συμβάσεις) με εκ νέου υποβολή των στοιχείων των συμβάσεων με συμβούλους μέχρι και 28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα