Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Δημοσιεύθηκε στις 26 Σεπτέμβριος 2022 Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Τον ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χάρη Λιούρη και μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα. Τζούφη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα παριστάμενα μέλη για τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο πρωτογενής τομέας και έχουν να κάνουν τόσο με τις τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων όσο και με το κόστος παραγωγής το οποίο έχει εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα λόγω της αύξησης των τιμών γεωργικών εφοδίων (ζωοτροφών, λιπασμάτων, κλπ.) αλλά και της ενέργειας (ηλεκτρισμός , πετρέλαιο, υγραέριο) με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος να απειλείται με αφανισμό.
Από την μεριά της η κα. Τζούφη δεσμεύτηκε για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Παράταση έως τις 30 Ιουνίου για αιτήσεις στα Σχέδια Βελτίωσης

Δόθηκε νέα παράταση από το ΥπΑΑΤ για την κατάθεση αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης.

Διαβάστε περισσότερα 

Έναρξη υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023

Μετά την έκδοση των πρώτων βασικών αποφάσεων εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ, παρουσιάσθηκε σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τίθεται σε λειτουργία στο GOV.gr, η δημόσια ψηφιακή πύλη για την υποβολή της Ενιαίας Αίτηση Ενίσχυσης για όλους τους αιτούντες και δικαιούχους αγρότες έτους 2023 – ΟΣΔΕ 2023.

 

Διαβάστε περισσότερα 

Έως 28 Μαΐου διόρθωση σφαλμάτων Βιολογικών για εκκαθάριση πληρωμών 2022

Οι δικαιούχοι του Μέτρου της Βιολογικής Γεωργίας μπορούν να προβούν σε διόρθωση των σφαλμάτων (απορριπτόμενες συμβάσεις) με εκ νέου υποβολή των στοιχείων των συμβάσεων με συμβούλους μέχρι και 28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα