Εκτύπωση σελίδας

Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Δημοσιεύθηκε στις 26 Σεπτέμβριος 2022 Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Τον ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χάρη Λιούρη και μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα. Τζούφη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα παριστάμενα μέλη για τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο πρωτογενής τομέας και έχουν να κάνουν τόσο με τις τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων όσο και με το κόστος παραγωγής το οποίο έχει εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα λόγω της αύξησης των τιμών γεωργικών εφοδίων (ζωοτροφών, λιπασμάτων, κλπ.) αλλά και της ενέργειας (ηλεκτρισμός , πετρέλαιο, υγραέριο) με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος να απειλείται με αφανισμό.
Από την μεριά της η κα. Τζούφη δεσμεύτηκε για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα