Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Δημοσιεύθηκε στις 26 Σεπτέμβριος 2022 Συνάντηση με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη

Τον ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χάρη Λιούρη και μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα. Τζούφη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα παριστάμενα μέλη για τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο πρωτογενής τομέας και έχουν να κάνουν τόσο με τις τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων όσο και με το κόστος παραγωγής το οποίο έχει εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα λόγω της αύξησης των τιμών γεωργικών εφοδίων (ζωοτροφών, λιπασμάτων, κλπ.) αλλά και της ενέργειας (ηλεκτρισμός , πετρέλαιο, υγραέριο) με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος να απειλείται με αφανισμό.
Από την μεριά της η κα. Τζούφη δεσμεύτηκε για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Αιγοπροβατοτροφία - Μέτρο 2: προσκόμιση δικαιολογητικών για τη συνδεδεμένη

Αντίγραφο μητρώου της εκμετάλλευσής τους καλούνται να προσκομίσουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου οι αιγοπροβατοτρόφοι, προκειμένου να είναι δικαιούχοι της συνδεδεμένης ενίσχυσης.

Διαβάστε περισσότερα 

Μέτρο 22: αναρτήθηκε ο πίνακας των δικαιούχων

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανήρτησε τον προσωρινό πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης.

 

Διαβάστε περισσότερα 

ΜΕΤΡΟ 22 -ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ

ΜΕΤΡΟ 22 - Έκτακτη  προσωρινή στήριξη στους γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα