ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2020

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κατόπιν απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,

γνωστοποιεί ότι δέχεται προσφορές για την αποξήλωση, αποκομιδή και αγορά όλων των υλικών που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των παλαιών ξηραντηρίων του στην Κρύα Ιωαννίνων (ηλεκτρομοτέρ, εξαεριστήρες, δεξαμενές πετρελαίου, αλουμίνια, κιλοδοκούς , λαμαρίνες κ.λ.π. ) , καθώς και όλων των παλιών μηχανημάτων εξόρυξης μαρμάρων που υπάρχουν στο λατομείο του στην Καρίτσα Ιωαννίνων ( ερπυστριοφόρος φορτωτής & τσάπα, κομπρεσέρ, φορτηγό ) μέχρι την Τετάρτη   30  Σεπτεμβρίου 2020.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες  τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. , από τα γραφεία του Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα και στο  τηλέφωνο 26510 70961 (εσ. 1),  κ. Βασίλης Μήτσιος - Δ/ντής, κ. Βασίλης Θεοδωράκης  - Γεωπόνος.

Γεώργιος Τζιάλλας - Μέλος Δ.Σ  στο τηλέφωνο 6934 044010  καθώς και στην εκμετάλλευση στην Κρύα Ιωαννίνων, τηλ. 26510 61507 κ. Μπάτζιος  Παναγιώτης.                                                               

 

Ιωάννινα, 15  Σεπτεμβρίου 2020

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Νέο σύστημα κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων

Αλλαγές στο σύστημα κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων φέρνει Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια», 

Διαβάστε περισσότερα 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κατόπιν απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα 

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα ενίσχυσης για αιγοπροβατοτρόφους, αιτήσεις μέχρι 8 Οκτωβρίου

Σε λειτουργία τέθηκε από την Παρασκευή (11 Σεπτεμβρίου) το σύστημα υποβολής αιτημάτων ενίσχυσης για τον τομέα της Αιγοπροβατοτροφίας.

Διαβάστε περισσότερα