ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2020

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κατόπιν απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου,

γνωστοποιεί ότι δέχεται προσφορές για την αποξήλωση, αποκομιδή και αγορά όλων των υλικών που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των παλαιών ξηραντηρίων του στην Κρύα Ιωαννίνων (ηλεκτρομοτέρ, εξαεριστήρες, δεξαμενές πετρελαίου, αλουμίνια, κιλοδοκούς , λαμαρίνες κ.λ.π. ) , καθώς και όλων των παλιών μηχανημάτων εξόρυξης μαρμάρων που υπάρχουν στο λατομείο του στην Καρίτσα Ιωαννίνων ( ερπυστριοφόρος φορτωτής & τσάπα, κομπρεσέρ, φορτηγό ) μέχρι την Τετάρτη   30  Σεπτεμβρίου 2020.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες  τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. , από τα γραφεία του Γ.Α.Σ.Ι. “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 38 στα Ιωάννινα και στο  τηλέφωνο 26510 70961 (εσ. 1),  κ. Βασίλης Μήτσιος - Δ/ντής, κ. Βασίλης Θεοδωράκης  - Γεωπόνος.

Γεώργιος Τζιάλλας - Μέλος Δ.Σ  στο τηλέφωνο 6934 044010  καθώς και στην εκμετάλλευση στην Κρύα Ιωαννίνων, τηλ. 26510 61507 κ. Μπάτζιος  Παναγιώτης.                                                               

 

Ιωάννινα, 15  Σεπτεμβρίου 2020

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον "Πράσινο Τρύγο"

Ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 29/4 οι αιτήσεις για συμμετοχή των αμπελουργών στο μέτρο της πρώιμης συγκομιδής (Πράσινος Τρύγος).

 

Διαβάστε περισσότερα 

Μέχρι τις 28 Απριλίου διόρθωση προφανών σφαλμάτων στα Βιολογικά

Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με την ολοκλήρωση ελέγχων συμβάσεων με συμβούλους στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες».

 

Διαβάστε περισσότερα 

ΟΣΔΕ 2021: το περιεχόμενο – τα δικαιολογητικά

Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζει ο παραγωγός για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης.

 

Διαβάστε περισσότερα