Εκτύπωση σελίδας

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις 24 Απρίλιος 2019

    Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κου. Σταύρου Αραχωβίτη στο Βελβεντό Κοζάνης,

ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κος. Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επίτροπο Γεωργίας κ. Hogan  σχετικά με την διεύρυνση των κριτηρίων βάσει των οποίων χαρακτηρίζονται οι κοινότητες ως μειονεκτικές, σας καλούμε όπως εξετάσετε τον άδικο αποκλεισμό των κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών από την λίστα των μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας.

  Για το ζήτημα αυτό σας έχουν σταλεί επανειλημμένα έγγραφά μας που τεκμηριώνουν τον άδικο αποκλεισμό των εν λόγω κοινοτήτων.

  Σας  καλούμε  να προβείτε σε κάθε ενέργεια προς άρση αυτής της αδικίας, επισημαίνοντας  ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανταπόκριση εκ μέρους του Υπουργείου για τους λόγους του αποκλεισμού, ώστε να γνωρίζουν και οι παραγωγοί αυτών των περιοχών την αιτία της  μείωσης  των εισοδημάτων τους.

                                   

 

Για τον Δήμο Ιωαννιτών

Η Αντιδήμαρχος

 

 

Βάσω  Μέγα

Για τον Γ.Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

“ΕΝΩΣΗ αγροτών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

 

Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης

Για την ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

 

Θεοχάρης Λιούρης

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα