Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις 02 Νοέμβριος 2017

  Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους υποψήφιους για την ένταξη στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών  ότι  λόγω της επικείμενης επαναπροκήρυξης  του προγράμματος ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων Ο.Σ.Δ.Ε η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν την ένταξή τους στο πρόγραμμα των νέων αγροτών και δεν έχουν υποβάλλει αίτηση Ο.Σ.Δ.Ε, πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ  ΑΓΡΟΤΩΝ  της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” στην οδό Χαρ. Τρικούπη  38 στο ισόγειο μέχρι 26 Νοεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στον  κ. Σταύρο  Τασιούλα τηλέφωνο 2651070961. 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα