Εκτύπωση σελίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του Γ.Α.Σ.Ι "ΕΝΩΣΗ αγροτών"

Δημοσιεύθηκε στις 01 Σεπτέμβριος 2017

Το  Δ.Σ  του  Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ  αγροτών”  μετά  από  την  με  αριθ 9/25.08.2017  απόφασή του,  καλεί  τα  μέλη της  αντιπροσωπευτικής  Γενικής  Συνέλευσης του  Συνεταιρισμού  σε  Τακτική  Γενική Συνέλευση σύμφωνα  με  το καταστατικό του Συν/σμού

η  οποία  θα  πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή   15-9-2017  και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συν/σμού (Χαρ.Τρικούπη 38 – Ισόγειο) και  σε περίπτωση  μη  απαρτίας  την Παρασκευή   22-9-2017  την  ίδια ώρα και στον  ίδιο  τόπο  με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο :

α. Ανακοίνωση 

  • Πεπραγμένων Διοίκησης  του Γ.Α.Σ.Ι για το έτος 2016.
  • Ανακοίνωση του προγράμματος δράσης και ανάπτυξης του Γ.Α.Σ.Ι για τα επόμενα έτη.

 β. Ανακοίνωση 

  • Ισολογισμού του  Γ.Α.Σ.Ι   του έτους  2016 (μαζί  με  την  έκθεση  του  Εποπτικού  Συμβουλίου)  και του Λογ/σμού «Αποτελέσματα  χρήσης» και   Πιστοποιητικών  Ελέγχων Ορκωτών Λογιστών  για τις ίδιες χρήσεις.

 ΄Εγκριση Ισολογισμών και των Λογ/σμών «Αποτελέσματα  χρήσης» καθώς και  του προγράμματος δράσης και ανάπτυξης και απαλλαγή των ευθυνών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Δ/ντή της Οργάνωσης. 

ΘΕΜΑ 2ο :

  Απόφαση συνομολόγησης  δανείων μέσω Τραπεζικών εταιρειών  για την προμήθεια κάθε φύσης Γεωργικών αναγκών των παραγωγών (σπόροι, γεωργικά  φάρμακα, εργαλεία,   μηχανήματα)  καθώς  και  την προμήθεια του Γ.Α.Σ.Ι με κάθε  είδους μηχανημάτων για την εξυπηρέτηση των παραγωγών , για τον εξοπλισμό των  Γεωργικών μονάδων, αγροτικών κλπ προϊόντων των Συν/σμών  και των Μελών αυτών, για την υπαγωγή του σε επενδυτικά σχέδια, για την κατασκευή νέων ή τον εκσυγχρονισμό ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου  του  Γ.Α.Σ.Ι για τη δημιουργία Πρατηρίων για τον πιο πάνω σκοπό και τη σύναψη των δανειακών συμβάσεων. Επίσης για την υπογραφή εγγυήσεων για ήδη υφιστάμενες δανειακές συμβάσεις (του Γ.Α.Σ.Ι και της ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε).

  Aπόφαση  για την ίδρυση εταιρειών κάθε μορφής για την εξυπηρέτηση των σκοπών του συνεταιρισμού και συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιό τους, καθώς και για συμμετοχή στο κεφάλαιο ήδη λειτουργούντων εταιρειών.  Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για τις παραπάνω ενέργειες.

ΘΕΜΑ 3 :

Ορισμός Ορκωτών Λογιστών  για την χρήση 2016 .

ΘΕΜΑ 4ο :

α. Ανακοίνωση  Γενικών Εξόδων Διοίκησης και Διαχείρισης του Γ.Α.Σ.Ι  για το από 1/1/2016 - 31/12/2016 χρονικό διάστημα, καθώς και των χορηγηθέντων ποσών για οδοιπορικά  και αποζημιώσεις στα Μέλη του  Συμβουλίου και Αντιπροσώπων του Γ.Α.Σ.Ι από 1.1.2016 – 31.12.2016.

      β. Έγκριση παροχής και αποζημίωσης στα Μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου  και Αντιπροσώπων του Γ.Α.Σ.Ι., όπως επίσης και τον καθορισμό ημερήσιας  αποζημίωσης για την εντός και εκτός έδρας  απασχόλησή τους στις εργασίες του Γ.Α.Σ.Ι  στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 

ΘΕΜΑ 5ο : Απόφαση για την παράδοση της ετήσιας παραγωγής των μελών του συνεταιρισμού.

ΘΕΜΑ 6ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης  επί της πρότασης  της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ΑΒΓΗ  για αγορά των μετοχών μας στην εταιρεία.

ΘΕΜΑ 7ο:

Διάφορα: Eνημερώσεις , ανακοινώσεις,  προτάσεις, κ.κ. Αντιπροσώπων. 

ΣΤΟΥΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΘΑ  ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ  Η  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

 Με  εντολή   του  Δ.Σ  του  Γ.Α.Σ.Ι “ ΕΝΩΣΗ αγροτών

Ο Πρόεδρος

 Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης

  ΠΡΟΣΟΧΗ

Η  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΘΑ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ

 ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

22-9-2017   ΣΤΙΣ   11:00 π.μ.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα