Επικαιρότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ Π.Ε.Ο.Π.Π.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (Π.Ε.Ο.Π.Π.) μαζί με τις οργανώσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων ολόκληρης της χώρας, συμμετέχει  και στηρίζει  με  όλες της  τις  δυνάμεις  την  Πανελλαδική  Αγροτική  Κινητοποίηση  η  οποία  θα  γίνει  την  Τετάρτη 18-11-2015  στην  Αθήνα, στο Σύνταγμα και καλεί  τα  μέλη  της,  αλλά  και  όλους  τους  πτηνοτρόφους παραγωγούς  κάθε Νομού  να  συμμετάσχουν  δίνοντας  αγωνιστικό  παρόν  στην  παραπάνω  κινητοποίηση  για  να  αποτρέψουμε  όλοι  μαζί  τα  μεγαλύτερα  δεινά  που  έρχονται  με  την  ψήφιση  των  νέων μέτρων, ασφαλιστικό, φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, αύξηση του κόστους παραγωγής κτλ,  που  επιβάλλει  η  εφαρμογή  του  τρίτου  μνημονίου  προκειμένου  να  επιβιώσουν  οι  εκμεταλλεύσεις  μας  αλλά  και  οι  οικογένειές  μας.

Διαβάστε περισσότερα 

Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της βουλής το σχέδιο νόμου με τίτλο «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», με το οποίο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ευελπιστεί να δώσει λύσεις στο καυτό θέμα των βοσκοτόπων, ώστε να προχωρήσει και η προκαταβολή των άμεσων ενισχύσεων.

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ αφού ανέλυσε και εξειδίκευσε τα όσα προβλέπονται σε κυβερνητικές αποφάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα φορολογικά – ασφαλιστικά θέματα των αγροτών κατέληξε στα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα 

Παρέμβαση ΣΕΚ στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Παρέμβαση ΣΕΚ στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Την ανάγκη μεταρρυθμίσεων οι οποίες όμως δε θα οδηγήσουν σε υπέρμετρη επιβάρυνση των παραγωγικών τάξεων οι οποίες δημιουργούν τον εθνικό πλούτο και την ανάπτυξη στη χώρα, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ, στις 5 Νοεμβρίου, με αντιπροσωπεία κτηνοτροφικών φορέων με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΕΚ κ. Παναγιώτη Πρεβερέτο.

Διαβάστε περισσότερα 

Η Συνεταιριστική Οινοποιία Ηπείρου, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Η Συνεταιριστική Οινοποιία Ηπείρου, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Η Συνεταιριστική Οινοποιία Ηπείρου, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, που πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ γιορτάζει και σας περιμένει στο ανακαινισμένο οινοποιείο της για μία μέρα γεμάτη με γευστικές και μεθυστικές περιηγήσεις.

Διαβάστε περισσότερα 

Εσπερίδα Τυροκομίας

Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π., σας προσκαλούν  στην Εσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με:
τo «Ι.Τ.α.Π.-Τμήμα γάλακτος Ιωαννίνων» και τη γαλακτοκομική  ΕΠΑ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» με θέμα:

Διαβάστε περισσότερα