Εκτύπωση σελίδας

Σύσκεψη για την κτηνοτροφία στην Θεσσαλονίκη καλεί ο ΣΕΚ

Δημοσιεύθηκε στις 09 Οκτώβριος 2015 Σύσκεψη για την κτηνοτροφία στην Θεσσαλονίκη καλεί ο ΣΕΚ

Προκειμένου να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της κτηνοτροφίας, όπως η φορολογία, το ασφαλιστικό, ο ΦΠΑ κ.α., και να ληφθούν από κοινού αποφάσεις για την αντιμετώπισή τους, ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας προσκαλεί τις κτηνοτροφικές οργανώσεις σε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση, η κτηνοτροφία βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή κρίση, η οποία με τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν αλλά και αυτά που αναμένεται να ψηφιστούν απειλείται πλέον αυτή καθαυτή τη βιωσιμότητα των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων. 

Η σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασιλίσσης Όλγας 198) το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., και τονίζεται πως η συμμετοχή όλων είναι απολύτως απαραίτητη.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα