Εκτύπωση σελίδας

Επιστολή Πεβερέτου – Μπαρλιά σε Τσίπρα για τις συκοφαντικές δηλώσεις από βουλής

Δημοσιεύθηκε στις 18 Αύγουστος 2015 Επιστολή Πεβερέτου – Μπαρλιά σε Τσίπρα για τις συκοφαντικές δηλώσεις από βουλής

Με ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Πεβερέτος Παναγιώτης, Μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΚ, και ο Μπαρλιάς Χρήστος, Μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΚ, δηλώνουν την λύπη και την αγανάκτησή τους για την «βάπτισή» τους ως δήθεν αγρότες κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή στις 14 Αυγούστου.

Όπως τονίζουν, μεταξύ άλλων, είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες – κτηνοτρόφοι, δουλεύουν καθημερινά χωρίς ωράριο στις κτηνοτροφικές μονάδες τους, στα εσπεριδοειδή, και στις ελιές τους, μαζί με τις οικογένειές τους. Επίσης, αναφέρουν πως το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους συναδέλφους που μετέχουν στο Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ.

 Παράλληλα, επισημαίνουν πως το ότι είναι εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και ασκούν τα καθήκοντα που τους ανέθεσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της χώρας, χωρίς μάλιστα καμία αμοιβή, είναι τιμή για αυτούς και όχι ντροπή. Όσο δε αφορά στους διαπλεκόμενους που ανέφερε ο πρωθυπουργός, του συνιστούν να ψάξει να τους βρει αλλού και καταλήγοντας αναφέρουν πως θεωρούν ότι «είναι δίκαιο να αποκατασταθεί η αλήθεια από τη μεριά σας».

 Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:  

Κύριο Αλέξη Τσίπρα

 

Πρωθυπουργό

 

Μέγαρο Μαξίμου

 

Αθήνα

 

Fax : 210-6715799

 

 

 

 

17/08/2015

 

 

 

    

 

 

 

 

Ανοικτή Επιστολή

 

 

Kύριε Πρωθυπουργέ,

 

                                                                                                           

Κατά την ομιλία σας στη Βουλή των Ελλήνων στις 14.08.2015, στη συζήτηση για το νέο μνημόνιο, αναφερθήκατε σε κάποιους δήθεν αγρότες που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών με πρόσκληση της ΠΑΣΕΓΕΣ και στήριξαν το ΝΑΙ εν΄ όψη του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

 Εκεί είμασταν όλοι οι  αγρότες και ειδικότερα αρκετοί πρόεδροι μεγάλων συνεταιριστικών οργανώσεων που δώσαμε μάχη υπέρ του όχι.

 

Λυπούμαστε και αγανακτούμε γιατί μας βαφτίσατε δήθεν αγρότες συκοφαντώντας μας.  Είμαστε, κύριε Πρωθυπουργέ, κατά κύριο επάγγελμα αγρότες – κτηνοτρόφοι, δουλεύουμε καθημερινά χωρίς ωράριο στις κτηνοτροφικές μονάδες μας, στα εσπεριδοειδή μας, στις ελιές μας, μαζί με τις οικογένειές μας.  Το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους συναδέλφους που μετέχουν στο Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, ανεξάρτητα από τις διαφωνίες μας.

 Αλλά και στο θέμα της θέσης του ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα μας αδικείτε και μας συκοφαντείτε. Σας πληροφόρησαν λανθασμένα οι ΔΗΘΕΝ υπερασπιστές των αγροτικών συμφερόντων.

 Το ότι είμαστε εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και ασκούμε τα καθήκοντα που μας ανέθεσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι της χώρας, χωρίς μάλιστα καμία αμοιβή, είναι τιμή μας και όχι ντροπή. Όσο δε αφορά στους διαπλεκόμενους που αναφέρατε, να ψάξετε να τους βρείτε αλλού και όχι σε μας.

 Θεωρούμε ότι είναι δίκαιο να αποκατασταθεί η αλήθεια από τη μεριά σας.

 Πεβερέτος Παναγιώτης, Μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΚ

 Μπαρλιάς Χρήστος, Μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΚ


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό ότι οι αγρότες οι οποίοι έχουν παραδόσεις προϊόντων για συνδεδεμένες ενισχύσεις αραβόσιτου 

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  “ΕΝΩΣΗ  αγροτών”  κάνει  γνωστό στους  αγρότες ότι παρατάθηκε μέχρι και τις 31/03/2024 η δυνατότητα υποβολής στην ειδική φόρμα της ΑΑΔΕ 

Διαβάστε περισσότερα