ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 22 Φεβρουάριος 2022 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχημένη κινητοποίηση της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022 στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός αγροτών,

πραγματοποιήθηκε εκ νέου σύσκεψη των φορέων γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” στην οποία συμμετείχε ο Αμπελουργικός σύλλογος Ζίτσας, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων όπου αποφασίστηκε η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να γίνουν αποδεκτά τα δίκαια αιτήματά μας.

  Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον Βουλευτή Ν. Ιωαννίνων κ. Σταύρο Καλογιάννη καθώς και με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Βουλευτή Ν. Άρτας κ. Χρήστο Γκόγκα και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα  Σπυρόπουλο.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής ενημέρωση για τα πρωτοφανή προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το σύνολο των αγροτών από το ανεξέλεγκτο κύμα της ακρίβειας.

  Από όλους τους παριστάμενους οι οποίοι αναγνώρισαν το μέγεθος του προβλήματος, υπήρξε δέσμευση για μεταφορά των δίκαιων αιτημάτων μας στην Κυβέρνηση προκειμένου αυτά να τύχουν της βέλτιστης λύσης προκειμένου να υπάρξει αύριο για τον πρωτογενή τομέα κι επίσης ζητήθηκε πίστωση χρόνου λόγω της πρόσφατης αλλαγής στο Υπ.Α.Α.Τ.


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει για επιχειρούμενες απάτες με «λεία» αγροτικές επιδοτήσεις

Σας ενημερώνουμε ότι, το τελευταίο 24ωρο, λάβαμε καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων

Διαβάστε περισσότερα 

Παράταση μέχρι τις 20 Ιουνίου για τις αιτήσεις αναδιάρθρωσης αμπέλου

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με την παράταση να δίνει περιθώριο πέντε ημερών στους ενδιαφερόμενους για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα