Εκτύπωση σελίδας

Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Δημοσιεύθηκε στις 13 Νοέμβριος 2015 Κατατέθηκε στην βουλή το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της βουλής το σχέδιο νόμου με τίτλο «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις», με το οποίο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ευελπιστεί να δώσει λύσεις στο καυτό θέμα των βοσκοτόπων, ώστε να προχωρήσει και η προκαταβολή των άμεσων ενισχύσεων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επεξεργασία στις αρμόδιες επιτροπές της βουλής αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, ώστε να προωθηθεί για ψήφιση στην ολομέλεια εντός του Νοεμβρίου. Καθώς στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να ξεκινήσει η καταβολή των ενισχύσεων από 1ης Δεκεμβρίου, ενόψει και των επικείμενων αγροτικών κινητοποιήσεων για τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προτείνονται από τα προαπαιτούμενα του 3ου μνημονίου, που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές.

 

paseges.gr

 


Τελευταία νέα & ενημερώσεις

Έως 14 Απρίλη ανάρτηση ποσοτήτων σε καλαμπόκι για λήψη συνδεδεμένης

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ εξηγεί πως είναι ενεργές οι εφαρμογές καταχώρησης ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα άμεσων ενισχύσεων του έτους 2023. Ειδικότερα :

Διαβάστε περισσότερα 

Καθιέρωση καταβολής ετήσιου ανταποδοτικού τέλους για τη διαχείριση των νεκρών ζώων

Σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ν.4351/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη θέσπιση του εθνικού προγράμματος συλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων (ΕΠΣΥΔ),

Διαβάστε περισσότερα 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι είναι συνταξιούχοι ότι από 01/01/2024 

Διαβάστε περισσότερα